Camping De Limburgerhof

Op een zeer kleine afstand van ons sportcomplex in Landgraaf bevindt zich de mooie Boerderijcamping De Limburgerhof van de Familie Reumkens.

Een leuke,gezellige en rustige camping waar je volop kunt genieten van een gezellig weekendje Zuid Limburg, rondom de camping is van alles te beleven voor zowel jong als oud, iedereen zal het hier ontzettend naar zijn zin hebben en dit alles op een steenworp afstand van ons sportcomplex.

Als u gebruik gaat maken van deze gastvriendelijke camping dan dient u zelf te zorgen voor tenten, tevens staat de campinghouder open voor vele mogelijkheden mits alles tijdig wordt overlegt.

Tevens kan de campinghouder u diverse arrangementen aanbieden van overnachting met ontbijt tot een gezellig avondje Barbecue of patat met diverse snacks, alles is bespreekbaar en dat tegen een gunstig tarief per persoon,informeer naar de vele mogelijkheden zodat u zelf zorgeloos kunt genieten terwijl de campinghouder zorgt voor een goed ontbijt en een heerlijk avond eten voor iedereen.

Op loopafstand bevind zich het Suptropisch zwemparadijs In De Bende waar de kids maar ook de ouderen enkele uren kunnen genieten van veel waterplezier.

Ook bevind zich op korte afstand van camping De Limburgerhof het Gaia Zoo, de dierentuin die de afgelopen 3 jaar is uitgeroepen tot mooiste dierentuin van Nederland, zeer zeker een aanrader om met het hele team een bezoekje aan te brengen.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden vanuit camping De Limburgerhof, informatie kunt u opvragen bij de campinghouder.

Als u deel gaat nemen aan ons Internationaal toernooi en u wilt graag zo dicht mogelijk bij ons sportcomplex overnachten dan is deze camping de ideale oplossing voor een leuk weekendje uit met het hele team, wel is het belangrijk dat u aan de campinghouder kenbaar maakt dat u gaat deelnemen aan het Dylan Kors toernooi van RKSV Sylvia, zodat u kunt genieten van ons speciaal toernooi arrangement op deze camping.

Neem vandaag nog contact op met Anouk Reumkens en vraag naar de vele mogelijkheden.

Tel: +31 (0) 6 52 63 86 05

Email: info@limburgerhof.nl 

Website: www.limburgerhof.nl