Omgeving-Attracties

Hieronder treft u een kleine greep uit de vele mogelijkheden die onze omgeving rijk is, voor jong en oud is hier van alles te beleven en daarom is ons toernooi dan ook zeer geschikt voor een leuk weekendje uit om het voetbalseizoen mee af te sluiten, een zeer geschikte en betaalbare overnachting vindt u ook elders op deze toernooi website en wel bij Camping De Limburgerhof want een leuk en gezellig weekendje weg hoeft niet duur te zijn.

 

Snowworld Landgraaf

In ons eigen Landgraaf is voor jong en oud van alles te beleven, een bezoekje aan Snowworld is dan ook zeer zeker aan te raden,

hier maak je van alles mee voor zowel jong als oud !!!!!

Website: www.snowworld.nl

Snowworld Alpine Coaster Onride

Zoals hierboven aangeven bij Snowworld is van alles te beleven zo vind je hier O.A. een spectaculaire roddelbaan, durf jij het aan !!!

Gaia Zoo Kerkrade

In Kerkrade op nog geen 5 km afstand van ons sportcomplex ligt Gaia Zoo, deze prachtige dierentuin is reeds meerdere keren bekroond met de titel "Mooiste Dierentuin van Nederland",naast de vele aanwezige dieren kunnen de kinderen zich hier ook kostelijk ammuseren in het overdekte indoor speelpark Dinodome, In de buitenlucht vind je ook nog een leuke speeltuin, een hooispringhuis én de JungleTour waar je heerlijk kunt klimmen en glijden tussen de bomen.

Voor zowel jong als oud een leuk en gezellig dagje uit.

Website: www.gaiazoo.nl 

Darteldome Kerkrade - Sittard

Darteldome staat voor indoor speelplezier voor de jeugd van 0 t/m 12 jaar, met haar 2.100 m2 in Kerkrade en 1.900 m2 in Sittard mag Darteldome zich tot de grotere van Europa noemen, een zeer modern en proper speelparadijs, daar zal de jeugd zich zeer zeker niet vervelen, ouders en begeleiders zijn hier gratis, u betaald dus alleen voor de jeugd.

Website: www.darteldome.nl 

 

Glowgolf Kerkrade 

Wie kent het oer Hollandse spelletje midgetgolf niet? Bij GlowGolf krijgt dit spelletje een heel nieuwe spectaculaire dimensie. Je speelt de 18 holes in een bijzondere black light omgeving, Terwijl je met zo min mogelijk slagen het balletje in de holes probeert te krijgen, waan je je in een mysterieuze en indrukwekkende fantasy world.

Een leuk en gezellig spel voor jong en oud!!!!!

Website: http://www.glowgolf.nl/nl/kerkrade

Bowling & Lounge Kerkrade

In het souterrain van het Leisure-Dome te Kerkrade (Bij Roda JC Stadion) is de nieuwe bowlingsensatie Bowlo, Bowling & Lounge, gevestigd met naast 20 witte glowbanen een mooi lounge gedeelte voor het perfecte avondje uit.

Het Leisure-Dome vormt als breed amusementscenter de perfecte locatie voor het Bowling- Lounge concept.  In Bowlo zijn 20 moderne witte glowbanen geïnstalleerd, een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen middels duurzame LED-verlichting aangelicht worden. De mogelijke kleurvariaties en show elementen tijdens het spel zorgen voor een bijzondere interactie met de bezoekers en een onvergetelijk bowlinguitje !!!!!!

Website: www.bowlo.nl

Aquana Würselen

Op een afstand van 25 minuten vanaf ons sportcomplex ligt en groot Subtropisch Zwemparadijs genaamd Aquana.

Wie durft het ritje aan om met een rubbere band de spectaculaire wildwaterbaan af te gaan ?????

Website: www.aquana.de

 

Recreatiepark Steinerbos

Op een afstand van 20 minuten vanaf ons sportcomplex ligt het Recreatiepark Steinerbos, een leuk en gezellig speelpark waar zowel jong als oud zich niet hoeft te vervelen, ook zijn hier zwem mogelijkheden.

Website: www.steinerbos.nl

Spookgrot Valkenburg

In het toeristenstadje Valkenburg is van alles te beleven.

Zo vind je hier ook een spookgrot, durf jij het aan om in het donker de grotten te bewandelen met alleen maar een kaarsje in je handen met in de wetenschap dat er enge personen rondlopen in de grotten ??? Een zeer spannende maar ook weer een lachwekkende tocht in het donker die je zeer zeker eens moet meemaken.

Website: www.spookgrot.nl 

Het Sprookjesbos Valkenburg

In Valkenburg is het mooiste en leukste bos voor alle kleine kinderen en wel het Sprookjesbos, alle bekende sprookjes kom je hier tegen en er is zelfs heel veel speelvermaak voor de kinderen, bij een dagje Valkenburg hoort zeker een bezoek aan dit leuke bos.

Website: www.sprookjesbos.nl 

Attractiepark Toverland Sevenum

Op een afstand van 45 minuten vanaf ons sportcomplex ligt Attractiepark Toverland, dit leuke en gezellige park biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Ontdek ze allemaal ! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende shows, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van de horeca's.

Website: www.toverland.nl