ROB HINTJES Veteranen toernooi 2019

Op vrijdag 28 juni 2019 organiseren wij wederom een Veteranen 7 vs 7 toernooi op ons sportcomplex en iedereen is uiteraard weer van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige voetbal/feest avond.

Dit toernooi werd in 2013 voor de eerste keer georganiseerd en het werd direct een daverend succes, ons sportcomplex werd naast alle veteranen voetballers massaal bezocht door supporters, leden en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt

Vanaf heden is ons Veteranen toernooi genoemd naar Rob Hintjes.

Het toernooi wordt ieder jaar gekoppeld aan een thema avond, deze feestelijke activiteit vindt direct plaats na afloop van het toernooi en ligt perfect bij jong en oud daarbij komen de deelnemende teams uit Nederland en Duitsland.

Ieder jaar treden dan bekende artiesten LIVE op en maken er een geweldige en daverend feest van waar iedereen nog heel lang over na blijft praten, ons veteranen toernooi moet je gewoon een keer meemaken,deze keer hebben wij gekozen voor het thema Zomer Festival.

Het toernooi wordt gespeeld op een half speelveld met 6 veldspelers en 1 doelman op kleine pupillen doelen

De nummer 1 t/m 4 van het toernooi ontvangen van ons genoeg penningen om gezellig bij ons te blijven feesten, maar gezien onze ervaring zijn alle teams gezellig blijven hangen op ons sportcomplex, getuigen de foto's in ons foto album.

Het inschrijfgeld bedraagt 35,- per deelnemend team

Uiteraard hopen wij wederom vele veteranen teams te mogen begroeten op vrijdag 28 juni 2019,

ben er wel snel bij want wij hebben maar plaats voor 20 teams, zorg er dus voor dat je het team tijdig aanmeld zodat je verzekerd bent van een nieuw spektakel op de gezelligste berg van Nederland, wij van de toernooi commissie zorgen voor een onvergetelijke avond dat beloven wij jullie wederom.

In ons fotoalbum treft u vele sfeermomenten aan van dit geweldige spektakel

Hieronder treft u een samenvatting aan van ons veteranen toernooi / Alpen Party 2014

 Veteranen toernooi / Alpen Party 2014 ( DEEL 2 )


Bekijk hieronder een korte samenvatting van onze gezellige avond die plaats vond op vrijdag 31 mei 2013, in het filmpje zitten 2 kleine pauzes maar deze vervolgen het filmpje vanzelf dus blijf rustig genieten van de gezellige momenten.